Op 26 november 2018 hebben wij bij BeSite de aftrap gegeven aan de allereerste BeSite 100 dagen Challenges. In een periode van 100 dagen gaan drie teams, bestaande uit collega’s, klanten en leveranciers van BeSite een innovatieve wedstrijd aan. Ieder team werkt aan een zelfgekozen thema, met als doel om binnen 100 dagen een concrete oplossing te kunnen presenteren.

Kick-off

Iedere challenge wordt aangestuurd door een teamleider. In het geval van de eerste 3 challenges zijn dit Jurgen, Peter Smit en Dion.  Gistermiddag hebben wij intern gepitcht voor alle collega’s met als doel om het team enthousiast te krijgen voor de verschillende challenges. Collega’s kunnen zich bij één of meerdere pitches aansluiten. Eind deze week zijn de teams officieel bekend, en kunnen we aan de slag!

Regelmatig updates

Via deze website en de social media kanalen van BeSite houden we je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen bij de verschillende challenges. Wil je een bijdrage leveren of meer weten over één van de challenges? Neem dan contact op met Dion op dion@besite.nl of telefonisch via 0543 490 080.

Vragen over de 100 dagen challenges?

Vraag het ons.

Contact